Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada colmada de pan rallado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de sepia en trozos de 2 cm
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de vino blanco
- 500 g de caldo de pescado
- 250 g de langostinos crudos medianos pelados (aprox. 18 unidades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1516 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 922.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Alubias con bacalao
30 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1h