Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas pardinas
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de pimentón
- 30 - 50 g de arroz de grano redondo
- 1 chorizo asturiano (100 g)
- 1 morcilla asturiana (100 g)
- 100 g de tocino entreverado curado en trozos de 2 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1000 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2872 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 1457.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1sa 15 dk
Lasaña 3.0
1h 30 min
Empanadillas de embutidos
2 Std.
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 Min
Macarrones con chorizo para 12
25 Min
Lentejas estofadas
3h
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Judías blancas con chorizo
50 min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10 min