Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo en laminas
- 300 g de calamares frescos en trozos de 2 cm
- 8 gambones crudos enteros
- 200 g de vino blanco
- 350 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios medianos
- 200 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 501.6 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1h 30min
Cazuela de fideos con langostinos
40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Fideos a banda con rape
1h 15 min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Paella del senyoret
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min