Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo en laminas
- 300 g de calamares frescos en trozos de 2 cm
- 8 gambones crudos enteros
- 200 g de vino blanco
- 350 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios medianos
- 200 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 501.6 mg
Alternatieve recepten
Fideos a banda con rape
1h 15min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Paella del senyoret
1h 30min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4ωρ.
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Paella (Cocción de arroz)
55min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Lentejas estofadas
3h
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Rape con salsa de carabineros
50min