Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 225 g white sugar
- 300 g double cream
- 410 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 1 vanilla bean and scraped out seeds
- 450 g fresh raspberries
Raspberry ripple sauce
- 10 g caster sugar
- 2 tsp water
Assembly
- 70 g milk chocolate, broken into small pieces or callets
- 70 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces or callets
- 9 waffle cones (see Tip)
- hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1764.7 kJ / 421.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 76.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1h 30min
Dark chocolate frosting
10min
Ube ice cream
12h 10min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Ruby and strawberry bonbons
1 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Fruit ice cream
10min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min