Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 225 g white sugar
- 300 g double cream
- 410 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 1 vanilla bean and scraped out seeds
- 450 g fresh raspberries
Raspberry ripple sauce
- 10 g caster sugar
- 2 tsp water
Assembly
- 70 g milk chocolate, broken into small pieces or callets
- 70 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces or callets
- 9 waffle cones (see Tip)
- hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1764.7 kJ / 421.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 76.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Chocolate lava pudding
40 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Vanilla ice cream sandwiches
13 godz. 25 min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min
Pavlova
6 godz.
Chocolate ganache
20 Min
Ghost meringues
12h 25 min