Apparaten en accessoires
Raspberry ripple cones
Voorbereiding. 30min
Totaal 15u.
9 portions
Ingrediënten
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
76.7 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1764.7 kJ /
421.8 kcal
Vetten
22 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Almond tuiles
30 Min
Mini Shrimp Omelettes
35 Min
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Mirror glaze cake
7 Std. 55 Min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Spaetzle
35 Min
Gluten-free Pain au Chocolat
6 Std. 15 Min