Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla en trozos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de almendra cruda sin piel
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 30 g de piñones
- 30 g de dátiles sin hueso en trozos
- 30 g de higos secos en trozos
- 2 cucharaditas de ras el hanout
- 1 cucharadita de miel
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
1000
g de paletilla de cordero deshuesada y abierta para rellenar
of 1000 g de pierna de cordero deshuesada y abierta para rellenar - 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2516 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 158.4 mg
Alternatieve recepten
Pollo glaseado a la naranja
10h 40min
Pavo con relleno cremoso de panceta, limón y hierbas
5h 30min
Gravlax de salmón
60 Std. 30 Min
Flanes de parmesano caramelizados
5 Std. 25 Min
Cosmoktail
5 min
Atún en pimienta rosa y gambones con salsa de frutos rojos
1h
Volcanes de limón al curry
3 Std.
Tartaletas de fruta y tomillo
40 min.
Pollo asado al estilo cajún
1h 25 min.
Tarta helada de limón sin gluten
6h 50min
Salmón en costra de tomate con arroz
30 min.
Curry de langostinos con arroz basmati
30 min.