Risotto ai frutti di mare

Risotto ai frutti di mare

3.9 8 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 5 g di foglie di prezzemolo fresco
  • ½ spicchio di aglio
  • 400 g di acqua + q.b.
  • 200 g di vongole fresche, pulite
  • 200 g di cozze fresche pulite
  • 15 g di scalogno a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di seppie pulite e a listarelle
  • 40 g di vino bianco secco
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 3 g di sale
  • 100 g di code di gambero sgusciate e pulite
  • 50 g di pomodori ciliegino o datterini, tagliati a metà

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 730.4 mg
Eiwitten 38.8 g
Calorieën 2296 kJ / 548.8 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 72.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...