Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Komkommersalade
- ½ Chinese kool, in stukken gesneden
- 1 rode paprika, ontpit en in stukjes gesneden
- 1 - 2 komkommers, continentaal, gespiraliseerd
- 1 wortel, gespiraliseerd
- 2 takjes verse korianderbladeren
- 1 takje verse muntblaadjes
- 60 g pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten
Dressing
- 1 lente-ui, bijgesneden en in stukken gesneden
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 knoflookteentje
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)
- 1 ½ el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 30 g limoensap
- 3 tl kokosbloesemsuiker
- 50 g Japanse ingemaakte gember, in julienne gesneden
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Soba noodle mee goreng
40min
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Charoset
15min
Goulash van linzen en champignons
45min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min