![Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cc57964bcee4f1f2a0e36732c3000658/Derivates/2803a0fbd669c22854fd550826d949b710ab5e17.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 110 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Braten
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 ½ - 3 TL Salz
- 500 g Wasser
- 500 g Blattspinat, frisch, ggf. grob gehackt
- 300 g Milch
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 150 g Sahne
- 4 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2841 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1844 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1 Std.
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min
Spätzlesuppe
3hod. 45min
Schokoladenpudding
15min
Vanillepudding
15min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 Std.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 Std.
Apfel-Birnen-Porridge
30 Min
Kräuter-Vinaigrette
10 min