Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 110 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Braten
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 ½ - 3 TL Salz
- 500 g Wasser
- 500 g Blattspinat, frisch, ggf. grob gehackt
- 300 g Milch
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 150 g Sahne
- 4 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2841 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1844 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Kartoffelcremesuppe
35 min
Spätzlesuppe
3h 45min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 Min
Buchstabensuppe
30 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 godz.
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.