Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 70 g Weißwein, trocken
-
850
g Fleischtomaten
of Strauchtomaten, in Stücken - 15 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 40 g Olivenöl
-
500
g Hartweizennudeln, z. B. Fusillotti von Rummo (siehe Tipp)
of Fusilli - Wasser zum Kochen
- Parmesan, gehobelt, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2916 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 Min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 Std.
Spaghetti Miracomix
20 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1h 5min
Linguine mit Pesto Primavera
20 Min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 Min
Gnocchi all`Arrabiata
35 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 Min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min