Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla morada
- 1 diente de ajo
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita de tomillo seco
- 20 g de aceite vegetal
- 700 g de pierna de cerdo, cortada en trozos de 5 cm
- 300 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1000 g de jitomate, con una cruz marcada en la punta
- 2 zanahorias, peladas y en trozos
Salsa cremosa de jitomate
- jitomates
- 450 g de puré de tomate
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de res
- ½ cdita de comino en polvo
- 2 cdas de orégano seco
- 1 ½ cda de mostaza
- 30 g de chile chipotle adobado
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
Lonches
- 8 panes tostados, tipo birote, para torta ahogada
- mayonesa, para servir
- aguacate, en cubos
- cebolla morada, en julianas delgadas para decorar
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 11620.7 kJ / 2777.4 kcal
- Eiwitten
- 179.7 g
- Koolhydraten
- 132.1 g
- Vetten
- 176.9 g
- Verzadigd vet
- 72 g
- Vezels
- 33.2 g
- Natrium
- 5943.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Ceviche de tomate
15 min
Pierna de cerdo colorada
1 godz.
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Carnitas de Marlin
40 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pastel de sushi
1 godz.