Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla morada
- 1 diente de ajo
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita de tomillo seco
- 20 g de aceite vegetal
- 700 g de pierna de cerdo, cortada en trozos de 5 cm
- 300 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1000 g de jitomate, con una cruz marcada en la punta
- 2 zanahorias, peladas y en trozos
Salsa cremosa de jitomate
- jitomates
- 450 g de puré de tomate
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de res
- ½ cdita de comino en polvo
- 2 cdas de orégano seco
- 1 ½ cda de mostaza
- 30 g de chile chipotle adobado
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
Lonches
- 8 panes tostados, tipo birote, para torta ahogada
- mayonesa, para servir
- aguacate, en cubos
- cebolla morada, en julianas delgadas para decorar
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 11620.7 kJ / 2777.4 kcal
- Eiwitten
- 179.7 g
- Koolhydraten
- 132.1 g
- Vetten
- 176.9 g
- Verzadigd vet
- 72 g
- Vezels
- 33.2 g
- Natrium
- 5943.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cochinita Pibil Demo
15 min
Caldo de queso
40 Min
Pierna de cerdo colorada
1hod.
Salsa azteca
30 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Pastel de sushi
1hod.
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Papitas negras
55 Min