Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso cotija
- 195 g de fideos secos, del No. 2 (ver tip)
- 25 g de aceite
- 70 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de agua
- 3 chiles morita, sin semillas
- 1 chile cascabel, sin semillas
- 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- crema ácida, para servir
- aguacate, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1214 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de jitomate
40 Min
Arroz a la mexicana
50 Min
Fideo seco con arroz
35 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Crema de chile poblano
25min
Tinga de pollo
30 Min
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Crema de jitomate
30 Min
Pasta al poblano
35 Min
Salpicón de res
40 Min
Fideos con chorizo
30 Min