Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Eiwitten
- 126.6 g
- Koolhydraten
- 196.8 g
- Vetten
- 198.6 g
- Verzadigd vet
- 88.2 g
- Vezels
- 51.2 g
- Natrium
- 4573.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frijoles Maneados
20 min
Espagueti rojo
20 min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Salsa azteca
30 min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Carnitas de Marlin
40 min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Dip de Ostiones ahumados
30 min
Papitas negras
55 min
Caldo de queso
40 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min