Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Eiwitten
- 126.6 g
- Koolhydraten
- 196.8 g
- Vetten
- 198.6 g
- Verzadigd vet
- 88.2 g
- Vezels
- 51.2 g
- Natrium
- 4573.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa martajada
50min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Caldo de queso
40 min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35min
Chilaquiles Rojos
25min
Salsa azteca
30min
Frijoles de olla en cocción lenta
5 Std.
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Papitas negras
55 min