Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla
- 560 g de jitomate, cortados en cuartos
- 1 diente de ajo
- 4 chiles guajillo, sin semillas
-
1
chile cascabel, sin rabo
of 1 chile de árbol seco, sin rabo - 25 g de aceite de oliva
- 7 piezas de camarones secos
- 875 g de agua
- 4 cditas de sal gruesa
- 500 g de camarones medianos crudos, con cabeza
- 1 jaiba, pelada y cortada por la mitad
- 3 ramas de epazote
- limón verde, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 559 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sopa de tortilla
40 min
Mole de olla
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Adobo básico
30 min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min
Pozole Rojo
1h 30min
Aguachile de camarón
15min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Agua de Horchata
10min
Sopa de tortilla
25 min
Caldo de camarón
40 min
Salsa roja de molcajete
10min