Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla
- 560 g de jitomate, cortados en cuartos
- 1 diente de ajo
- 4 chiles guajillo, sin semillas
-
1
chile cascabel, sin rabo
of 1 chile de árbol seco, sin rabo - 25 g de aceite de oliva
- 7 piezas de camarones secos
- 875 g de agua
- 4 cditas de sal gruesa
- 500 g de camarones medianos crudos, con cabeza
- 1 jaiba, pelada y cortada por la mitad
- 3 ramas de epazote
- limón verde, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 559 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pollo con mole verde
1h
Caldo de camarón
40min
Mixiotes de carnero
13h 30 min
Mole Negro
2 Std.
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Pozole Verde
1 Std. 20 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Salsa verde de chile de árbol
10min
Adobo básico
30min
Salsa roja de molcajete
10min
Pulpo en chile morita TM6
1 Std. 30 Min