Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 949 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pescado a la diabla
30 min
Crema de chile poblano
25 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Tinga de pollo
30 min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Pescado a la talla
40 min
Carnitas de atún
40 min
Salpicón de res
40 min
Pollo con mole verde
1h
Pollo al tequila y chile pasilla
2h