![Cazuela de panela con espinacas y caldillo Cazuela de panela con espinacas y caldillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a1206518-c626-4d46-81f7-50cd63ce1985/Derivates/a6b5ca9e-b97f-45df-b63c-5e8d860eeb37.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 600 g de jitomate, en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 pizca de comino en polvo (optioneel)
- 200 g de hojas de espinaca fresca, sin tallos
- 500 g de queso panela, en cubos (3 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carnitas de atún
40 min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Pasta al poblano
35 min
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Rajas con queso
25 Min
Pescado para taquear
25 Min
Barbacoa de hongos
30 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min