Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g de queso panela
of 150 g de queso cotija - 195 g de cebolla, en trozos
- 20 g de aceite
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos de 5 x 5 cm
- ½ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 250 g de rajas de chile poblano
- ½ chile serrano (optioneel)
-
1
cda de concentrado de caldo de pollo
of 1 cubo de caldo de pollo - 30 g de aceite de oliva
- 400 g de crema
Para servir
- 400 g de totopos, de maíz
- 50 g de cebolla blanca, cortada en media luna
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 19178.4 kJ / 4583.7 kcal
- Eiwitten
- 159.1 g
- Koolhydraten
- 479.2 g
- Vetten
- 229.1 g
- Verzadigd vet
- 60.6 g
- Vezels
- 26.8 g
- Natrium
- 3064.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de queso
40 min
Entomatadas de pollo
40 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Chilaquiles Rojos
25min
Espagueti rojo
20 min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Chilaquiles rojos
25min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min