Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo Gouda
- 70 g alho-francês
- 2 dentes de alho
- 10 g malagueta
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g pimento vermelho cortado em cubos (1cm aprox.)
- 200 g fiambre em cubos
- 250 g brócolos cortados em pedaços
- 750 g queijo quark
- 3 ovos
- 2 g goma xantana
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- ½ c. chá de paprika fumada
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 8428.7 kJ / 2014.5 kcal
- Eiwitten
- 164.8 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 116.6 g
- Verzadigd vet
- 41.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 6260.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 godz. 10 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1u.
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Salada de maçã e grão
20min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1u.
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1u. 15min
Cannelloni de frango com requeijão
1h 30min
Cuscuz de salmão e pepino
45 min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Quiche de atum e tomilho-limão
45 min
Caril de feijão-preto
35 min