
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g rauwe cashewnoten
- water om te weken
Paprikaolie
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl paprikapoeder
Pikante cashewnotensaus
- 155 g hoi sin saus
- 70 g misopasta (zie tip)
- 2 el groentebouillon poeder
- 30 g agavesiroop
- 1 el shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel
Shiitake dashi
- 1400 g water
- 90 g shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden
- 15 g kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)
Udon noedels
- 1500 g water
- 1 - 2 el extra vergine olijfolie om te bakken
- 170 g tempé in stukken
- 1 el rode chili-olie
- 340 g udon noedels gedroogd
- eetbare bloemen om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 674.1 kcal / 2820.3 kJ
- Eiwitten
- 22.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Natrium
- 914.2 mg