
Apparaten en accessoires
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Voeding per 1 portie
Calorieën
674.1 kcal /
2820.3 kJ
Eiwitten
22.8 g
Vetten
31.8 g
Koolhydraten
80.1 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
5.8 g
Natrium
914.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Thaise rode curry
1u.
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Tostadas met kip
40min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen