Apparaten en accessoires
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
914.2 mg
Eiwitten
22.8 g
Calorieën
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
80.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kokos Dahl
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen