Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 4 g de levure boulangère sèche (1/5 sachet)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 400 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 25 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème fraîche épaisse
- 3 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de chèvre en bûche
- 20 g de gruyère, râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.5 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 555.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche aux lardons et champignons
30 min
Croque monsieur à la tomate
1h
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2h 40min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Calzone chèvre et miel
2 Std. 15 Min
Frittata au chorizo
50 min
Poivrons farcis au riz persillé
45 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h