Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 4 g de levure boulangère sèche (1/5 sachet)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 400 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 25 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème fraîche épaisse
- 3 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de chèvre en bûche
- 20 g de gruyère, râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.5 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 555.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1óra
Pommes de terre farcies façon raclette
35p
Flammekueche aux lardons et champignons
30p
Tarte au magret fumé
45p
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1hod. 5min
Tourte au camembert
3h
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Calzone chèvre et miel
2óra 15p
Lasagne chèvre et courgette
1óra
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35p
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 godz. 40 min
Croque monsieur à la tomate
1óra