Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh parsley leaves
- 20 g fine sea salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 400 g frozen mussel meat, defrosted
- 400 g dried penne pasta
- 700 g water
- 2 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1798.4 kJ / 429.8 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 57.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Fruit Ice Cream
5min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Number Cake
2h
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min