Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

2.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 branche de céleri en morceaux
  • 1 carotte en morceaux
  • 300 g de lentilles blondes
  • 500 g d'eau bouillante
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • du sel
  • 100 g de pousses d'épinards
  • 200 g de tofu rosso en dés
  • persil frais ciselé, pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 1420 kJ / 337 kcal
Vetten 4 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...