Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beets, raw, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm/2 in. long)
- 250 g burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac and Apple Soup
55min
Rhubarb Fool
1h 10min
Sri Lankan spicy sauce
2 godz. 30 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Creamy Pea Soup
40min
Quince tart
1h 10min
Raspberry Meringue Milkshake
10min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
G&T cocktail
5 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min