Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beets, raw, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm/2 in. long)
- 250 g burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 dk
Almond shortcrust pastry
35 dk
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 dk
Gluten-Free Focaccia Bread
1sa
Cyndi's Gluten-Free Bread
1sa 40 dk
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1sa 20 dk
Asian-style Beef Stew
2sa 30 dk
Gluten-free Artisan Bread
2sa 30 dk
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Gluten free Mediterranean bread
1u. 35min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1sa