Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betutu Paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp salt
- 30 g red bird's eye chillies
- 4 cm sand ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tbsp coconut oil
Betutu Chicken
- 1 whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)
- 800 g water
- 40 g toasted peanuts, unsalted (see tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3386 kJ / 809 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1053 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Onde Onde Cupcakes
1 godz. 5 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Beef Rendang
Geen beoordelingen
Lemonade
10 Min
Watermelon lemonade
10 Min
Candy Corn
3 Std. 10 Min
Orange Jellies
1 Std. 10 Min
White Grape, Honey and Thyme Sorbet
14h
Orange Sorbet
10 Min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 Std.
Egg Tarts
50min