Apparaten en accessoires
Balinese Betutu Chicken
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 35min
5 portions
Ingrediënten
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1053 mg
Eiwitten
55 g
Calorieën
3386 kJ /
809 kcal
Vetten
61 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Culinary Heritage
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
Gula Melaka Kaya
35min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Geen beoordelingen
Sichuan Chili Oil
50min
Indonesian green spice paste
40min
Balado Eggplant
50min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2u. 20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Cantonese Steamed Fish
40min