Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g unsalted butter, diced, frozen
- 300 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 90 g ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 350 g zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
350
g plum tomatoes, whole (see Tip)
of 350 g plum tomatoes, type Roma, whole - 190 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 30 g water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch black pepper, ground
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 310.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato cakes
45 min
Stuffed vegetables
1h 20 min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Steamed White Bread
2 godz.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Shacha Sauce
1 Std. 10 Min
Colored Eggs
40 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Persimmon Pudding
2 Std. 10 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min