Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de canola
- 200 g de cuello de res, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 60 g de hongos, secos, cortados por la mitad o en cuartos
- 1000 g de agua
- 150 g de cebolla, reducido a la mitad
- 200 g panza de cerdo, sin hueso, sin piel, ahumada en dados (1 cm)
- 600 g de col agria, enjuagadas y escurridas, cortadas en trozos de 3 cm (ver consejo)
-
100
g de jitomate triturado
of 100 g de jitomate pelado, cortado en trozos -
1
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 cubo de caldo de carne, desmenuzado - 3 hojas de laurel secas
- 3 - 4 pimientas gordas
- 5 mora de enebro
- 1 cdita de semilla de alcaravea
- 1 cdita mejorana deshidratada
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 40 g de ciruela pasa deshuesada, reducida a la mitad
- 40 g de puré de tomate
- 100 g de vino tinto
- mejorana fresca sólo las hojas, para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1469.8 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1388.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo en salsa de cacahuate
15 min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 godz.
Bowl de taco de pavo
1 godz.
Bowl de cerdo
45 min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 godz.
Chili con carne
30 min
Sopa de fajitas de pollo
50 min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1h 35min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Carnitas de cerdo borrachas
1 godz.
Pastel de carne
40 min