Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de canola
- 200 g de cuello de res, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 60 g de hongos, secos, cortados por la mitad o en cuartos
- 1000 g de agua
- 150 g de cebolla, reducido a la mitad
- 200 g panza de cerdo, sin hueso, sin piel, ahumada en dados (1 cm)
- 600 g de col agria, enjuagadas y escurridas, cortadas en trozos de 3 cm (ver consejo)
-
100
g de jitomate triturado
of 100 g de jitomate pelado, cortado en trozos -
1
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 cubo de caldo de carne, desmenuzado - 3 hojas de laurel secas
- 3 - 4 pimientas gordas
- 5 mora de enebro
- 1 cdita de semilla de alcaravea
- 1 cdita mejorana deshidratada
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 40 g de ciruela pasa deshuesada, reducida a la mitad
- 40 g de puré de tomate
- 100 g de vino tinto
- mejorana fresca sólo las hojas, para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1469.8 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1388.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde cruda
5 min
Cebolla fermentada TM6
96 Std.
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Pho espress con daikon en espiral
Geen beoordelingen
Cebollas fritas
20 min
Enchiladas de carne
30 min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50 Min
Pan francés
30 min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1hod.
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Salsa de habanero
5 min
Mil crepas de limón
1hod.