![Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos) Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a0938747-34e9-4c53-9932-e9468e33b9fa/Derivates/11e68f9f-e83f-4ec8-92dc-18dc9e6ae8cc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de canola
- 200 g de cuello de res, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 60 g de hongos, secos, cortados por la mitad o en cuartos
- 1000 g de agua
- 150 g de cebolla, reducido a la mitad
- 200 g panza de cerdo, sin hueso, sin piel, ahumada en dados (1 cm)
- 600 g de col agria, enjuagadas y escurridas, cortadas en trozos de 3 cm (ver consejo)
-
100
g de jitomate triturado
of 100 g de jitomate pelado, cortado en trozos -
1
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 cubo de caldo de carne, desmenuzado - 3 hojas de laurel secas
- 3 - 4 pimientas gordas
- 5 mora de enebro
- 1 cdita de semilla de alcaravea
- 1 cdita mejorana deshidratada
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 40 g de ciruela pasa deshuesada, reducida a la mitad
- 40 g de puré de tomate
- 100 g de vino tinto
- mejorana fresca sólo las hojas, para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1469.8 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1388.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Nuggets de pollo frito con palomitas con Dip
Geen beoordelingen
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1 Std. 25 Min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1 Std.
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Macedonia de frutas en papillote
20 min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Enchiladas de mole rojo
1 Std.
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 Min
Cocina en niveles: arroz, pollo y brócoli - Demo - presentadores
35min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45min