Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 220 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento rojo (pelado y sin semillas)
- 100 g de pimiento verde (pelado y sin semillas)
- 100 g de pimiento amarillo (pelado y sin semillas)
- 200 g de tomates pera (pelados y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Verduras
- 2 tomates pera (en rodajas de 2 mm)
- 200 g de calabacín (en rodajas de 2 mm)
- 200 g de berenjena (en rodajas de 2 mm)
Vinagreta
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1270 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 3.45 g
- Koolhydraten
- 13.88 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 5.08 g
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1h
Ensalada con trigo tierno
30 min
Coliflor a la parmesana
40min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 Min
Moussaka de lentejas
2h 20min
Taquitos vietnamitas
30 min
Entomatadas de tempeh
1h 5min
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30 min
Panzanella de invierno
20 min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Corona ratatouille
2h
Crumble estilo indio
1h