Apparaten en accessoires
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
4 doses
Ingrediënten
-
carne de vaca s/ osso cortada em pedaços650 g
-
água1400 g
-
sal grosso15 g
-
folha de louro1
-
salsa2 pés de
-
cenoura50 g
-
cebola50 g
-
aipo10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1608.4 mg
Eiwitten
35.5 g
Calorieën
933.6 kJ /
223.2 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Top TM6 - Receitas à Volta do Mundo
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent de carne com legumes de inverno
4u. 30min
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1u. 30min
Coroa de Páscoa integral com ovo e truta fumada
1u. 45min
Caldo de carne sólido
3u.
Trufa de chocolate
2u. 40min
Frango picante com maçã
1u.
Hambúrgueres Keto com curgete
40min
Bolbo de aipo com molho Chimichurri
Geen beoordelingen
Zoodles à Bolonhesa
40min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Sopa de castanhas
45min
Sopa de couve-flor e frango
40min