Compatibele versies
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa integral
- 250 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de mel
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g farinha tipo 65
- 250 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Creme de espargos
- 500 g água
- 400 g espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 chalota cortada ao meio
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 40 g azeite
- 1 pitada de sal
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar e p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 250 g queijo mascarpone
- 150 g salmão fumado cortado em fatias
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM6
Geen beoordelingen
Bolinhos de espinafres em molho de tomate
1 godz.
Risoto de frango com frutos secos
35 Min
Risoto de cevadinha com frango
3h
Risoto de pato
1 godz. 15 min
Risoto alfacinha
30 Min
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50 min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1h 20min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45 min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min