Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 pedaço de gengibre fresco, descascado (2 cm aprox.)
- 30 g óleo de girassol
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (6x1 cm aprox.)
- 120 g vinho branco
- 400 g caldo de legumes líquido
- 300 g água
- 400 g mistura de marisco congelado
- 2 c. chá de colorau
- ½ - 1 c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 400 g tomate em pedaços
- 1 g açafrão-da-índia
- 2 folhas de louro
- 10 g açúcar
- 5 g sal
- 200 g bacalhau fresco s/ pele, cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 limas
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1654.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de legumes assados, grão e cuscuz com molho tahini -TM5
Geen beoordelingen
Chucrute - TM6
48h 30min
Robalo frito com pickles de vegetais e molho de tamarindo
Geen beoordelingen
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 Std. 10 Min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Geen beoordelingen
Polvo grelhado com batata
2 Std. 45 Min
Arroz de fiambre com pack-choi
40 min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35 min
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40 min
Lombo de porco com ameixa
13 Std. 30 Min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25 min
Salada de batata (Modo descascar)
45min