Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de hierbas
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte de tallo)
- 5 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 1 limón
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Chuletas de cordero al vacío
- 1850 g de agua
- 8 chuletas de cordero
- 2 ramitas de romero fresco
- ½ cucharadita de sal
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 6099 kJ / 1458 kcal
- Eiwitten
- 126.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 100.1 g
- Verzadigd vet
- 33.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2977.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champiñones a la crema con patatas asadas
1h 30min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Atún en pimienta rosa y gambones con salsa de frutos rojos
1hod.
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 min
Rollitos de pollo al vacío con salsa de pimientos
2h 10 min
Berberechos al cava
25 min
Risotto al azafrán con vieiras
30 min
Tortilla vaga de pulpo
30 min
Pollo glaseado a la naranja
10h 40min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 Std. 35 Min
Fideos a banda con rape
1h 15min