Compatibele versies
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pistácio s/ casca e s/ sal
- 60 g azeite extra virgem
- 40 g sumo de laranja fresco
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b.
-
100
g edamame
of 100 g edamame congelado - 400 g lombos de salmão s/ pele
- 5 g azeite
- 1000 g água
- 250 g espelta em grão, lavada e escorrida
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 1 abacate cortado em cubos (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2105.4 kJ / 503.2 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 660.7 mg
Alternatieve recepten
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 Std. 20 Min
Massa verde vegan
35 Min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35 min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35 Min
Salmonetes com tomate-cereja e tomilho
Geen beoordelingen
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Cozido de tofu
30 Min
Guisado de feijão fumegante
30 Min
Fettucine de limão e lentilhas
40 Min
Ovos coreanos marinados
30 Min
Caril de feijão-preto
35 Min