Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo da Ilha
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 280 g cenoura cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 250 g alho-francês cortado em rodelas finas
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 400 g batata palha
- 800 g leite
- 80 g farinha
- 10 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3809.7 kJ / 910.6 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 7973.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de atum
1 Std.
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Lasanha de atum e espinafres
1h 15 min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Lasanha
50 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Lasanha de bacalhau
1h 50min
Gratinado de lulas
1h 30min
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1h 15 min
Bacalhau com natas
40 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50 Min