Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g amêijoa
- 3 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ cubo de caldo de marisco
- 800 g posta de pescada
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g camarão c/ casca
- 25 g farinha tipo 65
- 20 g coentros cortados em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1724 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Coelho à caramela
13 Std.
Arroz de tamboril
35 min
Arroz de lulas
1 Std.
Arroz de tamboril e camarão
45 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Massada de peixe
55 min
Caldeirada de marisco
40 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min
Polvo no forno com risoto de grelos
1h 40 min
Arroz de pato à Lafões
1h 40 min
Polvo à lagareiro
1h 30min