Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g lombo de pescada s/ pele e s/ espinhas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 75 g queijo parmesão
- 75 g sobras de pão
- 3 dentes de alho
- 7 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 15 g cebolinho picado
- 40 g manteiga à temperatura ambiente
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 15 g salsa
- 300 g água
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3223.6 kJ / 770.5 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 79.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1641.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombos de pescada com molho Mournay
55 Min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min
Panados de frango com amêndoa
40min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min