Filetes com espargos e arroz de açafrão

Filetes com espargos e arroz de açafrão

2.5 21 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 doses

Ingrediënten

  • maruca (600 g aprox.)
    4 filetes de
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • água
    1200 g
  • açafrão-da-índia
    2 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    10 g
  • arroz basmati
    300 g
  • natas
    200 g
  • cebolinho cortado em pedaços
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1169.2 mg
Eiwitten 44.4 g
Calorieën 2720.4 kJ / 650.2 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 64.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...