Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagrete
- 100 g azeite
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- 1 lima (raspa e sumo)
Robalos com feijão-verde
- 4 robalos pequenos (aprox. 900 g)
- 1 limão cortado em 12 meias-luas
- 2 dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 bolbo de funcho cortado em lâminas (aprox.100 g)
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- 800 g água
- 1 fio de azeite, mais q.b. p/ regar
- 250 g feijão-verde redondo
- 1 c. sopa de amêndoa laminada torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3096 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Douradas ao vapor
40min
Raia com molho de pitau
45min
Coelho à diplomata
50 Min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40min
Dourada com legumes em papelote
40min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 Std. 15 Min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 Min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45min
Robalo a vapor com molho de lima
35 Min