Compatibele versies
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Embrulhos de pescada
- 25 g queijo da Ilha
- 20 g avelã
- 10 g manjericão
- 100 g azeite
- 1000 g lombo de pescada (16 tranches aprox.)
- 16 fatias de presunto serrano
- 1 pitada de pimenta
- 100 g natas
Esparregado de ervilhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2218 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Lulas com molho mostarda e arroz
50 min
Empadão de peixe
1h
Folhado de pato de Elvas
2 godz.
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Pescada com camarão à Ogando
30min
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45min
Crumble de frango com linguiça
45min
Lombos de pescada com molho Mournay
55 dk
Peitos de frango pizzaiola
50 min