Compatibele versies
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Embrulhos de pescada
- 25 g queijo da Ilha
- 20 g avelã
- 10 g manjericão
- 100 g azeite
- 1000 g lombo de pescada (16 tranches aprox.)
- 16 fatias de presunto serrano
- 1 pitada de pimenta
- 100 g natas
Esparregado de ervilhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2218 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Fofo de peixe
1h 10 min
Lombos de pescada com molho Mournay
55 Min
Fricassé de pescada
1h 10 min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45min
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55 Min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 godz. 15 min
Pescada com camarão à Ogando
30min
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 min