Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio e cobertura
- 80 g sobras de pão partido em pedaços
- 30 g coentros
- 30 g manteiga
- 80 g farinha
- 600 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Torta de bacalhau
- 250 g cebola
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 450 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couve-flor gratinada
50min
Rolo de bacalhau com broa
50min
Pudim de bacalhau
2h
Massa quebrada
5min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Rolo de carne
1h
Bacalhau espiritual
50min
Empada de galinha
2h
Quiche Lorraine
45min
Torta de bacalhau
1h
Molho bechamel
15min