Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pernil de porco s/ osso, cortado em pedaços (5 cm)
- 40 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ selar
- 6 dentes de alho
- 600 g cebola cortada em quartos
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 folhas de louro
- 200 g vinho do Porto
- 100 g brandy
- 200 g caldo de carne
- 30 g vinagre
- 1 c. sopa de paprika fumada
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 6 - 8 grãos de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 600.8 mg
Alternatieve recepten
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30min
Lombo de porco com ameixa
13h 30min
Risoto de limão com peito de frango picante
1h 25min
Bifinhos de vaca com molho de chocolate
45 Min
Dip de atum e pimento
10 Min
Bowl de salmão e arroz
30min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 Min
Pregado e texturas de couve-flor
Nessuna valutazione
Douradinhos Bimby®
1 Std.
Sanduíche de carne de porco desfiada
5h 15min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3 Std.
Rojões com migas de espargos
2h 40min