Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pernil de porco s/ osso, cortado em pedaços (5 cm)
- 40 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ selar
- 6 dentes de alho
- 600 g cebola cortada em quartos
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 folhas de louro
- 200 g vinho do Porto
- 100 g brandy
- 200 g caldo de carne
- 30 g vinagre
- 1 c. sopa de paprika fumada
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 6 - 8 grãos de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 600.8 mg
Alternatieve recepten
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 godz.
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1 godz.
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 godz.
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Lombo de porco à brasileira
2 Std. 25 Min
Coxas de frango com molho e purê de batata
1 Std. 15 Min
Peixe crocante com maionese de coentro
1 Std. 15 Min
Piza Big Mac
1h 30min
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2h 30 min
Arroz de cenoura
30 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min