Apparaten en accessoires
Scandinavische brunch
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Knäckebröd
-
pompoenpitten50 g
-
roggebloem100 g
-
fijne havervlokken100 g
-
lijnzaad50 g
-
sesamzaad50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
zout1 tl
-
water , lauw150 g
-
olijfolie50 g
Puuro havermeel
-
noten, volle, gemengd (bijv. cashewnoten, amandelen of pinda's)40 g
-
water350 g
-
melk100 g
-
fijne havervlokken40 g
-
haverzemelen20 g
-
suiker10 g
-
zout2 snuifjes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om te smeren
Toppings
-
bessen, gemengd, vers (bijv. bosbessen, aardbeien of frambozen)100 g
-
water1600 g
-
witte azijn15 g
-
eieren4
-
verse dille15 g
-
sjalotten30 g
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifjes
-
olijfolie plus extra om het kookmandje in te strijken20 g
-
knoflookteentje1
-
honing om te besprenkelen2 el
-
rauwe gepelde scampi's , gemiddelde grootte en drooggedept met keukenpapier.250 g
Afwerking
-
avocado gesneden100 g
-
mini radijzen50 g
-
jonge spinazie, vers50 g
-
microgreens20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2686.8 kJ /
642.2 kcal
Eiwitten
25.8 g
Koolhydraten
53.5 g
Vetten
39.6 g
Verzadigd vet
6.1 g
Vezels
12.3 g
Natrium
948.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Sojabolognese
40min
Mayonaise zonder ei
10min
Noten bolognese
35min
Drie kaas pides
1u. 40min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen