Apparaten en accessoires
Hornazo
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
261.7 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min