
Apparaten en accessoires
Hornazo
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Voeding per 1 stuk
Calorieën
267.3 kcal /
1118.2 kJ
Eiwitten
13.9 g
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Natrium
261.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Geen beoordelingen
Japanse Ramen Noedelsoep
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Mallorcaanse vissoep
40min
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Geen beoordelingen