Apparaten en accessoires
Hornazo
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
261.7 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Chorizo Quiche
2u. 30min
Vegan challah brood
2u. 30min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Enchiladas met rundvlees
30min