Hornazo

Hornazo

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks

Ingrediënten

Deeg
  • water
    100 g
  • witte wijn
    80 g
  • reuzel
    60 g
  • olijfolie
    25 g
  • verse gist verkruimeld
    25 g
  • suiker
    1 snuifje
  • bloem
    500 g
  • eieren, medium (53-63 g)
    2
  • zout
    10 g
Gemarineerd vlees
  • varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)
    600 g
  • water
    250 g
  • zout
    1 tl
  • zoete paprikapoeder
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
Eieren
  • eieren, medium (53-63 g) koud
    4
  • water te vullen tot 1L
Opbouw
  • chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)
    150 - 200 g
  • Iberische ham in dunne plakjes
    100 g
  • eierdooier opgeklopt
    1

Voeding per 1 stuk

Calorieën 267.3 kcal / 1118.2 kJ
Eiwitten 13.9 g
Vetten 13.7 g
Koolhydraten 20.3 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 4.7 g
Natrium 261.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...