![Spaanse brunch Spaanse brunch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc3a53da-e669-44cc-abcb-dcef1882fe10/Derivates/9f9a4dfc-f8a0-4455-85d8-2570c1f2c155.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magdalena muffins
- 120 g suiker plus extra om te bestrooien
- 1 sneetje citroenschil (ongeveer 5 cm x 1 cm)
- 1 ei
- 120 g volle melk
- 120 g zonnebloemolie
- 180 g bloem
- 5 g bakpoeder
Tortilla
- 100 g chorizo, pikant, in stukken gesneden
- 150 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 150 g courgette, in stukken gesneden
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken gesneden
- 3 eieren
- 30 g roomkaas
- ½ tl zout
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 600 g water
Salmorejo (koude Spaanse soep) en pan con tomate (met brood met tomaat)
- 80 g olijfolie, plus extra voor de garnering
- 4 eieren, hard gekookt, gehalveerd
- 100 g Serranoham, in plakjes
- 1 knoflookteentje
- 1200 g tomaten, in stukken gesneden
- ½ theelepel zout plus zeezoutvlokken voor de garnering
- 120 g wortelen, in stukken gesneden
- 20 g ciderazijn
Sinaasappelsap
- 4 - 5 sinaasappels, zonder wit gedeelte of pitjes
- 1 citroen, zonder wit gedeelte of pitjes
- 150 - 200 g ijsblokjes
- 50 g suiker (optioneel)
- 500 g water
Afwerking
- 6 sneetjes brood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5988.1 kJ / 1431.2 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 195.9 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 2404.2 mg