
Apparaten en accessoires
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 10u.
12 porties
Ingrediënten
Ingemaakte wortelen en daikon
-
suiker20 g
-
water20 g
-
witte azijn30 g
-
wortelen in staafjes (± 0,5 x 5 cm)100 g
-
daikon (Japanse radijs) in staafjes (± 0,5 x 5 cm)100 g
Char siu
-
knoflookpoeder1 el
-
suiker30 g
-
sojasaus50 g
-
hoi sin saus50 g
-
porto50 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder2 tl
-
zout½ tl
-
honing50 g
-
sesamolie10 g
-
rode voedingskleurstof (optioneel)¼ tl
-
varkensschouderlap, ontbeend1000 g
Rijst, broccoli en paksoi
-
water1200 g
-
jasmijnrijst250 g
-
broccoli400 g
-
paksoi200 g
Eiernoedels
-
water1500 g
-
olie met neutrale smaak10 g
-
gedroogde Chinese eiernoedels250 g
-
koud water om te spoelen
Char siu met stokbrood
-
stokbrooden gehalveerd2
-
mayonaise50 g
-
sojasaus20 g
-
komkommers in dunne reepjes (± 2 mm)80 g
-
verse koriander in stukken (3 cm)4 takjes
-
verse rode peper in dunne plakjes1
Char siu met rijst
-
lente-ui in dunne reepjes (± 2 mm)1 takje
Char siu met noedelsoep
-
water1300 g
-
sojasaus30 g
-
sesamolie15 g
-
bouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
lente-ui in dunne reepjes (± 2 mm)1 takje
Voeding per 1 portie
Calorieën
633.5 kcal /
2650.5 kJ
Eiwitten
27.3 g
Vetten
25.8 g
Koolhydraten
72.2 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
1089.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux