Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g café em grão
- 30 g pão de véspera
- ½ c. chá de paprika fumada
- ½ c. chá de sal, mais 3 pitadas p/ temperar
- ½ c. chá de pimenta, mais 3 pitadas p/ temperar
- 60 g chalota
- 1 dente de alho
- 20 g manteiga
- 10 g azeite
- 200 g ervilhas
- 200 g batata cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 350 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes em pó
- 700 g filetes de perca (3-4 filetes aprox.)
- 4 c. sopa de óleo p/ fritar
- 1 c. sopa de sumo de limão
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 7757 kJ / 1854 kcal
- Eiwitten
- 156.8 g
- Koolhydraten
- 100.3 g
- Vetten
- 90.8 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 18.3 g
- Natrium
- 2237.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho de legumes
Geen beoordelingen
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1 Std.
Abacate com ovo de codorniz e tomate esmagado com abacate
30 Min
Salada de legumes assados, grão e cuscuz com molho tahini -TM5
Geen beoordelingen
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1 Std.
Caril de frango e espargos thai
1 Std. 15 Min
Guisado de vitela com pimento e batata
1h 45min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55 Min
Creme de alho-francês e maruca em papelote com ervilhas e ovos escalfados
1 Std.
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 Min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45min