Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de puerro (solo la parte blanca)
- 600 g de patatas en trozos (ver sugerencia)
- agua para cubrir las patatas
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de mantequilla (y algo más para hornear)
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 600 g de filetes de pescado blanco sin piel, salpimentados
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 300 g de nata para cocinar
- 1 limón en gajos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2253 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 736.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis a la carbonara
15min
Pollo guisado con arroz
1h 25min
Dados de pavo en salsa de setas
40 min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 min
Lubina con salsa griega
15min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Champiñones a la crema con patatas asadas
1h 30min
Menú: Crema de champiñones. Filetes de pavo con verduras y salsa cremosa de queso
1h
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45 min