Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Waffeln
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Babyspinat
- 5 g Basilikum
- 120 g Wasser
- 70 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 2 Eier
- 120 g Mehl
- 1 TL Natron
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Ziegenfrischkäse
- 50 g Schmand
- 1 ½ TL Honig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Tomaten, in Scheiben
- 1 Avocado, reif, in dünnen Scheiben
- 70 g Parmaschinken, in Scheiben, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- 3 EL Pinienkerne, geröstet
- 2 TL Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 625 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1 Std.
Couscous-Taler
40min
Rosmarin-Parmesan-Waffeln
30min
Orientalische Waffeln
30min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min
Rote-Bete-Tarte
1h 30min
Vollkorn-Sternchen
20min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 Min
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min