![Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c70d3f01e68d62744cb48f6182b0f1b0/Derivates/47f7acce963e8ec2ffabefb05319cd40123cbfa4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 220 g Wasser
- 1 Pck. Trockenhefe (7 g)
- 35 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Champignons
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Harissapaste
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 347 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 150 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Koreanische Ramen mit Tofu
1 Std.
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min
Vegane Mini-Cheesecakes
4h 30min
Vietnamesisches Gemüse mit Reis
40 Min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 Min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2 godz. 30 min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 Std. 10 Min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8h
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 Min