Apparaten en accessoires
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Öl zum Einfetten
-
Pecannüsse50 g
-
Haferflocken, zart200 g
-
Milch200 g
-
Apfelmus250 g
-
Eier2
-
Vanilleschote (optioneel) nur das Mark1
-
Ahornsirup65 g
-
Zimt und etwas mehr zum Bestäuben½ - ¾ TL
-
Backpulver½ TL
-
Salz¼ TL
-
Heidelbeeren180 g
-
Naturjoghurt zum Servieren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
251 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1836 kJ /
439 kcal
Vetten
16 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Frühstücksmuffins
45min
Baked Oats
45min
Schokoladen-Birnen Overnight Oats
8u.
Dschungel Porridge
20min
Spiced Carrot Porridge
30min
Himbeer-Kokos-Oats
8u.
Apfel-Zimt-Porridge mit Sultaninen
20min
Möhren-Mandel-Oats
8u. 5min
Vanille-Apfel-Pudding-Oats
20min
Mango-Lassi Overnight Oats
8u.
Schoko-Erdnuss-Oats
8u. 5min
Birnen-Himbeer-Porridge
15min