Compatibele versies
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kefir-Kräuter-Sauce
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Schnittlauch, in Röllchen
- 60 g Kefir
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
Kürbis-Omelette
- 20 g Butter, weich, in Würfeln (1 cm)
- 90 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 2 Prisen Curry
- 2 Prisen Paprika rosenscharf
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- 6 Eier
- 30 g Dattel-Tomaten, in Scheiben
- 500 g Wasser
- 10 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1375 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Ricotta-Frittata
40min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Süßkartoffelsalat
1 godz. 50 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 min