Zwetschgenknödel

Zwetschgenknödel

4.1 89 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

Zwetschgenknödel
  • Butter kalt, in Stücken
    60 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Weichweizengrieß
    60 g
  • Magerquark
    250 g
  • Ei
    1
  • Salz zum Kochen
  • Wasser zum Kochen
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    130 g
  • Zwetschgen entsteint
    8
Zuckerbrösel
  • Butter
    100 g
  • Zucker
    3 - 4 EL
  • Paniermehl selbst gemacht (siehe Tipp)
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 496 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 3047 kJ / 728 kcal
Vetten 37 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 22 g
Koolhydraten 84 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...